Medewerkers van Afscheidsmusicals.net


Afscheidsmusicals.net heeft veel verschillende medewerkers en de achtergronden zijn divers. Zo zijn er de pure componisten met een universitaire opleiding in de muziek. Daarnaast zijn er de professionele toneelschrijvers die naast toneel ook musicals zijn gaan schrijven.
Een aantal medewerkers zijn leerkrachten in het basisonderwijs die veel ervaring hebben met het opvoeren van afscheidsmusicals. Geregeld komt het voor dat ze geen geschikte afscheidsmusical kunnen vinden voor hun groep en er dan zelf één gaan schrijven. Ze weten als geen ander wat er in groep acht speelt en wat een afscheidsmusical in zich moet hebben. Als het dan één keer gelukt is smaakt het naar meer en schrijven ze de ene naar de andere afscheidsmusical.
Een andere groep medewerkers komt uit de hoek van de "hulpverlening". Ze zijn als dramatherapeut of als (ortho)pedagoog werkzaam, bijvoorbeeld in het speciaal onderwijs. Vanuit hun achtergrond weten ze zich goed te verdiepen in de sociale aspecten van de kinderen en verwerken hun kennis in een schoolmusical.

Zoals u ziet kent Afscheidsmusicals.net vele medewerkers met veel verschillende achtergronden. Maar ook al heeft iedereen zijn specialisme, toch hebben we allemaal hetzelfde doel: Het schrijven van een goede schoolmusical!
We hopen met elkaar dat u geniet van onze afscheidsmusicals en schoolmusicals.