Veel gestelde vragen


Hoe bestel ik een afscheidsmusical?

Onder elke samenvatting van een afscheidsmusical staan twee links om te bestellen: via iDeal of via Overboeking. Via iDeal betaald u direct online via uw eigen bank (alleen voor bezoekers die een Nederlandse bank hebben) en na betaling kunt u direct het script downloaden. De muziek van de afscheidsmusical komt per post.
Als u via Overboeking wilt bestellen dan vult u uw gegevens in en krijgt u direct de factuur toegezonden. U kunt dan zelf de betaling voldoen. Nadat uw betaling ontvangen is krijgt u het script digitaal en komt de muziek van de afscheidsmusical later per post.

Ik heb nog niet de muziek, hoe kan dat?

Het script krijgt u direct digitaal. De muziek komt later per post, dit is ongeveer 7 dagen nadat u het script hebt gekregen.

Hoeveel boekjes van de afscheidsmusical krijg ik?

U krijgt 1 musicalscript digitaal toegezonden. U kunt dit zelf vermenigvuldigen tot het gewenste aantal.

Moet ik nog extra uitvoeringsrechten aanvragen?

U betaald 1 bedrag en daar zit alles in. De betaling is dus voor het script, de muziek, de auteursrechten en de opvoeringrechten. Dit is allemaal voor de duur van 1 jaar, gerekend vanaf de datum van uw betaling. Wil je na het jaar weer de afscheidsmusical opvoeren dan moet je opnieuw de musical bestellen.
NB: Een musical spelen zonder betaling is strafbaar en kan hoge boetes opleveren...!